20 %-os Valentin napi akció a Lineaflex-H Kft-nél, amíg a készlet tart. 

Céginformació

A Lineaflex-H Kft a legnagyobb olasz matrac gyártó vállalat csoporthoz tartozó TORE S:R:L: leányvállalata, annak közvetlen hazai képviselője.

A TORE, a Lineaflex márkanevű matracok ágybetétek olasz gyártója, vásárlóinak kizárólag minőségi, megbízható és kényelmes termékeket ajánl. Húsz évvel ezelőtt, magas szintű szaktudással rendelkező
munkatársak részvételével jött létre, és a mai napig kutatásokat végez az ágybetétek minőségének fejlesztése érdekében, felismerve az innovatív technológiák és a megbízhatóság fontosságát.
A matracok gyártásának filozófiája tette lehetővé, hogy a vállalat fontos szerepet kapjon az olasz és európai piacokon. A Lineaflex márka a különböző országokban vezető szerepet tölt be.

A Lineaflex minden erőforrását latba vetve a lehető legszélesebb igényeket is kielégíteni képes ágybetéteket fejleszt. Az igen nagyfokú gyártási rugalmasság ízlésvilágában és funkciójában igen gazdag matrac és ágykollekció kínálatot tesz lehetővé. Képzeljék el, hogy a Lineaflex karon fogja és sétára hívja önöket: olyan megoldásokat látnak majd, amelyek bizonyítják, hogy mindíg igazuk volt, amikor ezt állították.

"KELLEMES PIHENÉS A JÓ ÉLETMINŐSÉG ZÁLOGA"

Lineaflex-H Kft
1097 Budapest, Gubacsi út 30.

Telefon: +36-1-215-6198
Fax: +36-1-215-6243
Web: www.lineaflex-tore.it

 

 
Lineaflex-H Kft    |   1097 Budapest, Közraktár u 12/b.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu