20 %-os Valentin napi akció a Lineaflex-H Kft-nél, amíg a készlet tart. 

Matrac


A LINEAFLEX teljes matrac választékát az innovatív anyagok használata jellemzi. Különös figyelmet szentelünk alapanyagaink kiválasztására. Oldalunkon megtalálhatja a teljes biomatrac, rugós matrac, ortopéd matrac, masszírozós matrac, memory matrac, szivacs matrac, habszivacs matrac, választékunkat. Keresse fel a 1095 Budapest, Gubacsi út 30. szám alatti bemutatótermünket, vagy látogasson el webáruházunkba a www.webmatrac.hu-ra.

Biomatrac

Biolinea biomatrac

5 zónás biomatrac
5 zónás biomatrac
allergiamentes poliészterszálból készült tömőanyag
allergiamentes
poliészterszálból
készült
tömőanyag
ágybetét huzata Actigard kezeléssel
ágybetét huzata Actigard kezeléssel
Az öt zónából álló, nyomáselosztó 100 %-os latexhab kiváló 
tulajdonságokkal rendelkezik: ergonomikus, antisztatikus és antiallergén.
Nyomáselosztó hatását a test legnagyobb, illetve legkisebb nyomású
helyén fejti ki azzal, hogy megfelelő és kényelmes alátámasztást biztosít
a test számára. Különleges mikrostruktúrás szerkezetének köszönhetően
nagyobb a légáteresztése, így a levegőcsere folyamatos.
A kezelés forradalmian új eljárás, amely megakadályozza a baktériumok
és a gombák megtelepedését, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok  
kialakulását. A megfelelő hőt a speciális, 100% -os allergiamentes poliészterszálból készült tömőanyag garantálja: szabályozza a hőmérsékletet és megelőzi az allergia kialakulását. Jó hőszigetelő, képes állandó hőmérsékleten tartani a testet. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a biomatrac szellőzését, megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegőgarantálja a frisseségét és szárazságát. A biomatrac oldalain négy textilfogantyú található. A matrac felépítése, az öt zónából álló nyomáselosztásnak köszönhetően, garantálja az abszolút kényelmet és az egészséges pihenést. A biomatrac huzata Actigard kezeléssel készül, amely antibakteriális, atkásodásellenes és maximálisan higiénikus, lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható.
A Biolinea molekuláris szerkezete, a különböző igénybevételeknek
megfelelően,   tökéletesen követi a testrészek alakját. Abszolút űhigiénikus, és kifejezetten az alllergiás megbetegedésre
hajlamos  emberek számára ajánlott.

 
Biolinea biomatrac
Biolinea biomatrac


Biocomfort biomatrac


7 zónás biomatrac
7 zónás biomatrac
len
len
lenvászon matrac huzat
Tencel matrac huzat
A 100 %-os latex habszivacs biomatrac ergonomikus, antisztatikus és
antiallergén. A hét zónából álló nyomáseloszlató kialakítás hatását
elsősorban a test legkisebb, illetve legnagyobb nyomású helyén fejti ki,
azzal, hogy megfelelő és kényelmes alátámasztást biztosít a test
számára.
Ezen kívül nagyobb a párologtató képessége, amelyet a különleges
mikrostruktúrás szerkezetének köszönhet. Ezzel megoldott a levegő
folyamatos cserélődése. A megfelelő hőmérsékletet a len garantálja:
kellemes, friss érzést biztosít a bőrnek, ezért alkalmas meleg klímában.
Különleges antiallergén szálasanyag, amely ellenálló és nedvességfelszívó.
Nem vezeti az elektromosságot. A Tencel huzatnak köszönhetően
légáteresztő és antibakteriális.
A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a biomatrac szellőzését, és
megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól.
A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja az ágybetét frissességét
és szárazságát. A huzat lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon
tisztítható. A matrac oldalain négy textilfogantyú található.

Biocomfort biomatrac
Biocomfort biomatrac

Ergotech biomatrac

Biorgeen

Biorgeen

len
len
lenvászon matrac huzat
 Tencel matrac huzat
A különféle pihenési igények kielégítésére tervezett, hét eltérő teherbírású
zónából álló biomatrac kétoldalon egy-egy Biogreen - egyik oldalon 
egymást keresztező furatokkal szabdalt, igen jól levegőző, merevebb, a
másikon az ergonómiai szempontokat előtérbe helyező, a gerincoszlop
vonalát jól követni képes, a váll és derékmagasságban lyukakkal tűzdelt
puhább - lappal borított. A habanyag összenyitott cellás szerkezete
miatt igen jó légáram alakul ki az ágy matrac belsejében: ez elősegíti
a felesleges hő és edvesség távozását, és megakadályozza a
baktériumok és a penészgombák elszaporodását. Komfortérzésünket
a lenvászon matrac huzat fokozza: jó légáteresztő   és nedvszívó képessége miatt bőrünkön mindvégig frissességet érzünk. E tulajdonságát különösen meleg, párás időszakokban  tudjuk értékelni. A lenszál a leginkább antiallergén anyagok közé tartozik.  Elektrosztatikusan  nem  töltődik fel. A Tencel borítás jól levegőzővé és antibakteriálissá teszi. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a matrac szellőzését, és megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja a biomatrac frisseségét és szárazságát. A matrac huzat lehúzható, 60 fokon mosható, vagy szárazon tisztítható. A matrac oldalain  négy textilfogantyú található. Biogreen természetes, eredeti növényi anyagból készült biomatrac, hétzónás nyomáselosztó tulajdonsága biztosítja a test számára az ergonomikus és rugalmas alátámasztást. A speciális körvonalazás miatt optimális alátamasztást nyújt minden testrész  számára elősegítve az egészséges és kellemes alvást.

Ergotech biomatrac

Ergotech
Ergonomikus kialakítású biomatrac Biogreen anyagból.


Rugós matrac / ortopéd matrac

Magnolia bonnel rugós matrac

Bonnel rugós matrac

Bonnel rugós matrac

A matrac tömítése 100% -os allergiamentes
A matrac tömítése
100% -os allergiamentes
Coolmax matrac huzat
Coolmax matrac huzat
A rugós matrac 600 rugóból álló Bonnel rugó alkotja, amely
a legelterjedtebb és a legkipróbáltabb a világon. Nagyon csöndes, erős,ugyanakkor a ránehezdő terhelésre fokoztatosan reagál; így tud kényelemérzetet és az egész test számára megfelelő alátámasztást biztosítani. Az oldalmegerősítés adja a rugós matrac  keretét. Ez amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, megszünteti a hagyományos matracok használatakor érezhető kellemetlen   csúszásérzést. Az ágy matrac személyre szabott, azáltal, hogy   mindkét oldala különböző anyagból készül: az egyik oldalán vízbázisú, ergoflex réteg  található, amely elasztikus és légáteresztő, a másik oldalán pedig Memory Naturalis, „lassú memóriájú” viszkoelasztikus réteg, amely hőérzékény és serkenti a vérkeringést. A megfelelő hőt a speciális,  100% -os allergiamentes poliészterszálból készült tömőanyag garantálja: szabályozza a hőmérsékletet és megelőzi az allergia kialakulását. Jó hőszigetelő, így képes állandó   hőmérsékleten tartani a testet. A Coolmax szövettel borított   matrac felületén jobban esik az alvás, mert nedvszívó képességének   köszönhetően testünket kellemesen szárazan tartja. Az antibakteriális   védelem megakadályozza a kellemetlen szagokkal és bőr irritációval is  járó csírák, baktériumok elszaporodását. A háromdimenziós   szellőzőcsík biztosítja  a matrac szellőzését, megvédi azt a gombáktól  és a baktériumoktól.   A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja az
ágybetét frisseségét   és szárazságát. A huzat lehúzható, 60 fokon mosható, vagy szárazon  tisztítható. A rugós matrac oldalain négy textilfogantyú található. Kiváló   komfortérzetet nyújtó, sokoldalú matrac, amelyet két összetevő   harmonizációja ad: a klasszikus, erős Bonnel rugó, amely csendes, és   rugalmas, valamint a két különböző ergonomikus réteg: az egyik oldalon   Memory Naturalis (puhább) a másik oldalon pedig klór-fluor-karbid  mentes Ergoflex (merevebb) réteg. Az összetétel eredménye a megfelelő    ergonómiai alátámasztást, valamint a mélyebb és pihentető alvás.


Magnolia bonnel rugós matrac
Magnolia bonnel rugós matrac


Lilla ortopéd rugós matrac

Bonnel rugós matrac szerkezete
Bonnel rugós matrac szerkezete
len
len
merinói juh
merinói juh
A rugós matrac szerkezetét a világon legelterjedtebb és a legkipróbáltabb, 400 rugóból álló Bonnel rugó alkotja. Nagyon csendes, erős, ugyanakkor a ránehezdő terhelésre fokozatosan reagál; ennek köszönhetően kényelemérzetet és az egész test számára megfelelő alátámasztást biztosít. Az oldalmegerősítés adja a matrac keretét. Ez amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, megszünteti a hagyományos matracok használatakor érezhető kellemetlen  csúszásérzést.   A nagy sűrűségű, rugalmas és légáteresztő Ergoflex és nemezréteg  páros  igen teherbíró, ami egy ortopéd rugós matractól elvárható  tartást biztosít  testünknek. A Lilla ortopéd bonnel rugós matrac nemes  tömőanyagokkal készül, moher gyapjúval a téli, és friss lenvászonnal   a nyári oldalon.   A Coolmax szövettel borított matracon jobban esik az alvás, mert  nedvszívó képességének hála testünket kellemesen szárazan  tartja. Az antibakteriális védelem megakadályozza a kellemetlen szagokkal  és bőrirritációval járó csírák, baktériumok elszaporodását. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a matrac szellőzését, és megvédi  azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő  biztosítja a matrac frisseségét és szárazságát.  A huzat lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható.
 
Lilla ortopéd rugós matrac
Lilla ortopéd rugós matrac


 Relaxlinea M.I. zsákrugós matrac

zsákrugós matrac felépítése
zsákrugós matrac felépítése
aloekivonattal kezelt matrac huzat
aloekivonattal kezelt matrac huzat
zsákrugós matrac szellőzőcsík
zsákrugós matrac szellőzőcsík
A Relaxlinea M.I. matrac ergonomikus teherhordó szerkezetét a testünk  alakját követő, 800 független rugóból felépülő, hét zónás rugózat adja.  Két oldala komoly újdonságokat tartogat: az egyik a keményebb, jó légátersztő rugalmas latex alapú gyantából készülő Ergolatex, míg a másik hőre érzékeny, a keringést serkentő, „lassú emlékezetű”, puhább Memory Naturalis lapból áll. Aloékivonattal kezelt huzata lángmentes, baktériummentes, és méregtelenítő tulajdonsággokkal is rendelkezik. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a matrac szellőzését, megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja a matrac frisseségét és szárazságát. A huzat lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható. A matrac oldalain négy textilfogantyú található. Az oldalmegerősítés adja a matrac keretét. Ez, amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, megszünteti a hagyományos matracok használatakor érezhető kellemetlen csúszásérzést.

Relaxlinea M.I. zsákrugós matrac
Relaxlinea M.I. zsákrugós matrac


Dália
, bonnel rugós, ortopéd matrac

Bonnel rugós matrac
Bonnel rugós matrac
kender
kender
pamut matrac huzat
pamut matrac huzat
A bonnel rugós, ortopéd matrac a világon legelterjedtebb és  legkipróbáltabb, 600  rugóból álló Bonnel rugózat alkotja. Nagyon   csöndes, erős, ugyanakkor a ránehezdő terhelésre fokoztatosan  reagál, ezért  kényelemérzetet nyújt és az egész test számára megfelelő alátámasztást biztosít. Az oldalmegerősítés adja az ortopéd matrac keretét.  Ez amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, megszünteti a hagyományos  matracok használatakor érezhető kellemetlen csúszásérzést. A nagy sűrűségű, elasztikus és légáteresztő Ergoflex réteg a  nemezréteggel párosítva megfelelő alátámasztást nyújt, és garantálja az ortopéd matrac minőségét. Az Dália matrac kiváló tömőanyagokból készül, anyaga a téli oldalon merinó gyapjú, a nyári oldalon friss kender. Téli oldal: optimális hőtartó tulajdonságú merinó gyapjú, amely puha, rugalmas és légáteresztő. A Spanyolországban élő merinó juh adja a legértékesebb gyapjút az egész világon. Nyári oldal: magas nedvességfelszívó képességű kender, amely egyben hőtartó, légáteresztő és antibakteriális tulajdonsságokkal is rendelkezik. A bevonó szövet szintén pamut, amely garantálja a légáteresztést; a speciális rostszálak fokozzák a kényelmet és javítják a szellőzést; az anyag puha és selymes tapintása friss érzést kelt. Az ortopéd  matrac oldalain négy fogantyú található, amelyek a matrac forgatását segítik elő. A szellőzőnyílások garantálják az optimális hőmérsékletet.  A megemelt rugószámnak köszönhetően szinte tökéletes súlyelosztást biztosít. Az oldalmegerősítésnek köszönhetően az ágy matrac szerkezete hosszú idejig nem deformálódik, ezért keményen és megbízhatóan támasztja a gerincoszlopot.

Dália, bonnel rugós, ortopéd matrac
Dália, bonnel rugós, ortopéd matrac

Rósa rugós ortopéd matrac

Bonnel rugós matrac
Bonnel rugós matrac
gyapot
gyapot
pamut matrac huzat
gyapjú matrac huzat
Az ágy matrac a világon legelterjedtebb és legkipróbáltabb,
300 rugóból álló Bonnel rugó alkotja. Nagyon csendes, erős,
a ránehezdő terhelésre fokozatosan reagál, ezért fokozott
kényelemérzetet és az egész test számára megfelelő alátámasztást
biztosít. Az oldalmegerősítés adja az ortopéd rugós matrac keretét.
Ez amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, 
megszünteti a hagyományos matracok használatakor érezhető
kellemetlen csúszásérzést. A nagy sűrűségű, elasztikus és légáteresztő
Ergoflex réteg a nemezréteggel párosulva megfelelő alátámasztást
nyújt az ortopéd matrac számára. A Rosa ortopéd rugós matrac
tömőanyaga pamutból készül. Ez utóbbi optimálisan illeszkedik a bőrhöz, kiválóan elvezeti a test által kibocsájtott hőt, és nagyon higiénikus. A pamut növényi eredetű textilszövet, vékony fehér szálakból áll. A bevonó szövet  szintén pamut, amely garantálja a légáteresztést, a speciális  rostszálak pedig fokozzák a kényelmet és javítják a szellőzést. Az anyag puha és selymes tapintása friss érzést kelt. Az ágy matrac oldalain négy fogantyú található, amelyek amatrac forgatását segítik elő. A szellőzőnyílások garantálják az optimális hőmérsékletet.


Rósa rugós ortopéd matrac
Rósa rugós ortopéd matracOrchidea rugós ortopéd matrac

Bonnel rugós matrac
Bonnel rugós matrac
kender

kender

pamut matrac huzat

gyapjú matrac huzat

Az ágy matrac a világon legelterjedtebb és legkipróbáltabb, 400 rugóból álló Bonnel rugó alkotja. Nagyon csendes, erős, ugyanakkor a ránehezdő
terhelésre fokozatosan reagál, ezáltal kényelemérzetet és az egész test
számára megfelelő alátámasztást biztosít. Az oldalmegerősítés adja a  
matrac keretét. Ez, amellett, hogy garantálja a hosszú ideig tartó kényelmes pihenést, megszünteti a hagyományos matracok használatakor érezhető kellemetlen csúszásérzést. A nagy sűrűségű, elasztikus és légáteresztő Ergoflex réteg a nemezréteggel párosulva megfelelően alátámasztja ezt az ortopéd rugós matracot. Az Orchidea ortopéd rugós matrac kiváló tömőanyagokból készül, a téli oldalon merinó gyapjú, a nyári oldalon friss kender. Téli oldal: optimális hőtartó tulajdonságú merinó gyapjú, amely puha, rugalmas és légáteresztő. A Spanyolországban élő merinó fajtájú juh adja a legértékesebb gyapjút az egész világon. Nyári oldal: magas nedvességfelszívó képességű kender, amely egyben
hőtartó, légáteresztő és antibakteriális tulajdonsságokkal is rendelkezik.
A bevonó szövet szintén pamutból készül, ami garantálja a légáteresztést
(a speciális rostszálak fokozzák a kényelmet és javítják a szellőzést),
valamint a puhaságot: puha és selymes tapintása friss érzést kelt.
A rugós matrac oldalain négy fogantyú található, amelyek annak forgatását segítik elő. A szellőzőnyílások garantálják az optimális hőmérsékletet.

 
Orchidea rugós ortopéd matrac
Orchidea rugós ortopéd matrac


Linea Economy rugós matracok
 

Linea Economy Classic Los Cot rugós szerkezete

Linea Economy Classic Los Cot rugós szerkezete

Linea Economy Classic Los Cot


                                              FELÉPÍTÉS:

1. Damasztszövet. Kever pamutszál.
2. Tömőanyag: kártolt pamutszál-keverék.
3.  Tűnemez a szerkezet megerősítésére.
4. Bonnel rugózat 2,2 mm-es acélból (80×190-es matracban 154 db,
      160×190-es matracban 308 db)
5. Steppelt oldal habszivacs béléssel


                                      VASTAGSÁG: h 17 CM
 

Linea Economy Classic Los Cot rugós matrac

Linea Economy Classic Los Cot rugós matrac


 

Linea Economy Confort Box rugós szerkezet

Linea Economy
Confort Box rugós szerkezet

Linea Economy  Confort Box választható matrac huzattal

Linea Economy  Confort Box választható matrac huzattal

                                                 FELÉPÍTÉS:

1. Damasztszövet, kevert pamutszál.
2. Tömőanyag: kártolt kevert pamutszálból.
3. Tűnemez a szerkezet megerősítésére.
4. Keménység-kiegyenlítő szivacs (klór-fl uor-karbid-mentes)
     a nagyobb kényelemért.
5. Bonnel rugózat, 2,2 mm-es acélból (80×190-es matracban
     154 db, 160×190-es matracban 308 db)
6. Steppelt oldal habszivacs béléssel.
7. Szivacsból készült oldalerősítés.
8. Szellőzőnyílások.

                                         VASTAGSÁG:  h 18 cm

Linea Economy Confort Box rugós matrac

Linea Economy Confort Box rugós matrac

 

Linea Economy Anatomic Box 154 rugós szerkezet

Linea Economy
Anatomic Box 154
rugós szerkezet


                                                    FELÉPÍTÉS:

1. Damasztszövet, kevert pamutszállal.
2. Tömőanyag: kártolt kevert pamutszálból.
3. Keménység-kiegyenlítő szivacs (klór-fl uor-karbid-mentes).
4. Tűnemez a szerkezet megerősítésére.5. Bonnel rugózat: 2,2 mm-es
5. acélból ( 80×190-es matracban 154 db,
     160×190-es matracban 308 db)
6. Steppelt oldal habszivacs béléssel.
7. Szivacsból készült oldalerősítés.
8. Dísz-zsinór fogókkal, szellőzőnyílásokkal.

                                            VASTAGSÁG: h 20 cm

 

Linea Confort Anatomic Box 154 rugós matrac

Linea Confort Anatomic Box 154 rugós matrac

 

Linea Economy Extra Box 184 rugós szerkezet

Linea Economy Extra Box 184 rugós szerkezet

                                            FELÉPÍTÉS:

1. Damasztszövet, kevert pamutszállal.
2. Tömőanyag: kártolt kevert pamutszálból.
3. Keménység-kiegyenlítő szivacs (klór-fl uor-karbid-mentes).
4. Tűnemez a szerkezet megerősítésére.
5. Bonnel rugózat: 2,2 mm-es acélból (80×190-es matracban
      184 db, 160×190-es matracban 368 db)
6. Steppelt oldal habszivacs béléssel.
7. Szivacsból készült oldalerősítés.
 8. Dísz-zsinór fogókkal, szellőzőnyílásokkal.

                                       VASTAGSÁG: h 20 cm

Linea Economy Extra Box rugós matrac

Linea Economy Extra Box rugós matrac


 
Valamennyi rugós matrac, egyben ortopéd matrac is.

Masszírozós matrac

Formlinea masszírozós matrac

Két rétegű masszírozó matrac

Két rétegű
masszírozó matrac

A matrac tömítése 100% -os allergiamentes

A matrac tömítése
100% -os allergiamentes

Actigard kezelésű matrac huzat

Actigard kezelésű matrac huzat

A masszírozós matrac szerkezetét két réteg alkotja. Ez egyik oldalon
viszkoelasztikus, „lassú memóriájú” Memory Naturalis réteg található,
amely hőérzékeny, és önformáló. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé
a test súlyelosztását, helyes pozícióban tartva a gerincoszlopot és a
csigolyákat, segítve ezzel a vérkeringést és kiküszöbve a kellemetlen
bizsergéseket. A különleges felszíni kockasor kellemes masszírozó hatást kelt. Az ellenkező oldalon Profile plus található: megfelelő alátmasztást nyújt, és ezzel garantálja az ágybetét ergonomikus tulajdonságát. /Hasonlo szerkezetű anyagból készült
párna is vásárolható bemutatótermünkben./  különleges nyitott  cellás, vízbázisú cellaszerkezet
rugalmasságával anatómiailag is teljes konfortérzést biztosít. Az ágy matrac huzata Actigard kezeléssel készül, amely antibakteriális, megelőzi az atkásodást és maximálisan higiénikus. A kezelés forradalmian új eljárás, amely megakadályozza a baktériumok és a gombák megtelepedését, megelőzve azzel a kellemetlen szagok kialakulását. A megfelelő hőt a speciális, 100% -os allergiamentes poliészterszálból készült tömőanyag garantálja: szabályozza a hőmérsékletet és megelőzi az allergia kialakulását. Jó hőszigetelő, így képes állandó hőmérsékleten tartani a testet. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a masszírozó matrac szellőzését,megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja az ágybetét frissességét és szárazságát. A huzat lehúzható, 60 fokon mosható, vagy szárazon  isztítható. A matrac oldalain négy textilfogantyú található.
 
Formlinea masszírozós matrac
Formlinea masszírozós matrac

Memory matrac


Mirror Form memory matrac


7 zónás memory matrac szerkezet

7 zónás memory
matrac szerkezet

len

len

lenvászon matrac huzat

Tencel matrac huzat

A különféle pihenési igények kielégítésére tervezett, hét eltérő teherbírású
zónából álló memory matrac kétoldalt egy-egy Memory Naturalis lap borítja: egy 9 cm vastag merevebb (firm terhelés), és egy másik, szintén 9 cm vastag, de puhább (soft terhelés). Derekunk megfelelő alátámasztása
érdekében, középre egy vízalapú, poliuretán habból álló kitöltés került.
A lapok alkalmazkodnak a különféle testméretekhez, ezáltal biztosítva, hogy a váll, a derék és a láb magasságában is tökéletes legyen a súlyeloszlás. Komfortérzésünket a lenvászon borítóanyag fokozza: jó légáteresztő és nedvszívó képessége miatt - saját tömegének 20%-át elérő vízmennyiséget adszorbeál - bőrünkön mindvégig frissességet érzünk. E tulajdonságát különösen meleg, párás időszakokban tudjuk értékelni. A lenszál a leginkább antiallergén anyagok közé tartozik.
Elektrosztatikusan nem töltődik fel. A Tencel borítás jól levegőzővé és 
antibakteriálissá teszi. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a memory matrac szellőzését, és megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja a matrac frissességét és szárazságát. A matrac huzat lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható.   A matrac oldalain négy darab textilfogantyú található.

 
Mirror Form memory matrac

Mirror Form memory matrac


Formlinea memory matrac

Két rétegű memory matrac

Két rétegű memory matrac

A matrac tömítése 100% -os allergiamentes

A matrac tömítése
100% -os allergiamentes

Actigard kezelésű matrac huzat

Actigard kezelésű matrac huzat

A memory matrac szerkezetét két réteg alkotja. Ez egyik oldalon
viszkoelasztikus, „lassú memóriájú” Memory Naturalis réteg található, amely hőérzékeny, és önformáló. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé
a test súlyelosztását, helyes pozícióban tartva a gerincoszlopot és a csigolyákat, segítve ezzel a vérkeringést és kiküszöbve a kellemetlen
bizsergéseket. A különleges felszíni kockasor kellemes masszírozó hatást kelt. Az ellenkező oldalon Profile plus található: megfelelő tátmasztást nyújt, és ezzel garantálja az ágybetét ergonomikus tulajdonságát. A különleges nyitott cellás, vízbázisú cellaszerkezet rugalmasságával anatómiailag is teljes konfortérzést biztosít. Az ágy matrac huzata Actigard kezeléssel készül, amely antibakteriális, megelőzi az atkásodást és maximálisan higiénikus. A kezelés forradalmian új eljárás, amely megakadályozza a baktériumok és a gombák megtelepedését, megelőzve azzel a kellemetlen szagok kialakulását. A megfelelő hőt a speciális, 100% -os allergiamentes poliészterszálból készült tömőanyag garantálja: szabályozza a hőmérsékletet és megelőzi az allergia kialakulását. Jó hőszigetelő, így képes állandó hőmérsékleten tartani a testet. A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a memory matrac szellőzését,megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon átáramló levegő biztosítja a memory matrac frissességét és szárazságát. A huzat lehúzható, 60o C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható.  A matrac oldalain négy textilfogantyú található.
 
Formlinea memory matrac
Formlinea memory matrac

Habszivacs matrac

Techlinea habszivacs matrac


3 rétegű habszivacs matrac szerkezet

3 rétegű habszivacs matrac szerkezet

A matrac tömítése 100% -os allergiamentes

A matrac tömítése
100% -os allergiamentes

Actigard kezelésű matrac huzat

Actigard kezelésű matrac huzat

A habszivacs matrac három különböző rétegből áll: egy merevebb Firm
rétegből, egy kevésbé merev Soft rétegből, valamint középen egy rugalmas vízalapú Ergofl ex rétegből. Az egymásba nyíló üreges kialakítás lehetővé teszi a levegő kiáramlását az ágybetétből, elősegíti a nedvesség és a hő természetes távozását, megelőzve ezáltal a penész és a
baktériumok kialakulását. A matrac huzata Actigard kezeléssel készül,
amely antibakteriális, aktkásodás-ellenes és maximálisan higiénikus. A
kezelés forradalmian új eljárás: megakadályozza a baktériumok és a
gombák megtelepedését, és megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.
A megfelelő hőt a speciális, 100% -os allergiamentes poliészterszálból
készült tömőanyag garantálja: szabályozza a hőmérsékletet és megelőzi
az allergia kialakulását. Jó hőszigetelő, ezért a testet képes állandó
hőmérsékleten tartani.  A háromdimenziós szellőzőcsík biztosítja a habszivacs matrac szellőzését,  és megvédi azt a gombáktól és a baktériumoktól. A különleges csíkon  átáramló levegő biztosítja az ágybetét frisseségét és szárazságát.  A huzat  lehúzható, 60C fokon mosható, vagy szárazon tisztítható. A matrac oldalain négy textilfogantyú található.

 
Techlinea habszivacs matrac

Techlinea habszivacs matrac
Szivacs matrac

  Panchetta szivacs matrac


Panchetta szivacs matrac

 Panchetta szivacs matrac

12 cm vastag szivacs matrac pótágyba,
vagy összehajtható vendégágyba, egyéb
tartószerkezet kiegészítőjeként praktikus
és variálható.  A poliuretán szivacs környezetbarát, garantáltan rugalmas,  kényelmes és  könnyű.
 
Lineaflex-H Kft    |   1097 Budapest, Közraktár u 12/b.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu