20 %-os Valentin napi akció a Lineaflex-H Kft-nél, amíg a készlet tart. 

Szivacs matrac - Latex ágybetét

A szivacs matrac alapanyaga NEM azonos a háztartásokban használt konyhai szivacs anyagával. A különbség, hogy a konyhai szivacs kis rugalmasságú alapanyagból készül, mely kizárólag a benne lévő
levegőbuborékoknak köszönheti a kevéske rugalmasságát. Ezzel szemben a matrac szivacs  alapanyaga, hideghab, mely nyitottcellás, nagy rugalmasságú, környezetbarát, vizesbázisú anyag.
 

Ergotech

Ergotech szivacs matrac
 
Biogreen anyagú Tencel huzat Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík Ergonomikus 7 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel ISO minősítéssel rendelkezik Olasz matrac
Lenhuzatú matrac Levehető huzatú Antibakteriális Atkaellenes Szárazon tisztítható 60 fokon mosható Termékgarancia Magassága 21 cm  

A 7 zónás, nyomáseloszlató Ergotech, természetes növényi alapanyagból, úgynevezett Biogreen-ből készül, amely ergonómikus, ezáltal rugalmas alátámasztást biztosít.

A matrac két eltérő tulajdonságú, Biogreen oldallal rendelkezik!
Az ágybetétet az egyik oldalon egy merevebb, szellőző, egymást keresztező nyílásokkal tagolt, ezért levegős, a másik oldalon pedig egy puhább, a test vonalát jól követő, ergonómikus  réteg alkotja. 
E hideghab matrac nyitott cellás szerkezete megkönnyíti a levegőcserét, valamint a nedvesség, a feleslegessé vált hő távozását, így gátolva a baktériumok és penészgombák terjedését.

 

A matrachuzat tömőanyaga antiallergén, sztatikus feltöltődésre nem hajlamos lenvászonból készül.
Ez az anyag kiváló légáteresztő és nedvszívó tulajdonságú, így frissen, szárazon tartja bőrünket.
A huzat Tencel borítással rendelkezik, ami antibakteriális és a levegő által jól átjárható.

Az átlag feletti szellőzést tovább erősíti a 3 dimenziós szellőzőcsík, amely tovább csökkenti a baktériumok és penészgombák terjedését.
A matrac forgatását az oldalain található 4 db textilfül segíti.
Mint minden matracunk, így az Ergotech huzata is levehető, szárazon tisztítható, vagy mosógépben 60o C-on mosható.
 

 

A 5 zónás, nyomáseloszlató Techlinea vízbázisú, nyitott cellás úgynevezett Profile Plus
anyagból készül. Ez a garanciája rugalmasságának, ergonómikusságának. A matrac felszínének  különleges kialakítása optimális alátámasztást nyújt testünk minden pontján. Alapanyagai garantálják az antibakteriális és antiallergén hatást.


Techlinea

Techlinea szivacs matrac
Ergoflex felület Profile Plus Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík Actigard kezelesű huzat  Ergonomikus 5 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel ISO minősítéssel rendelkezik  Olasz matrac
 Bélésanyaga antiallergén Levehető huzatú Antiallergén matrac  Antibakteriális Atkaellenes Szárazon tisztítható 60 fokon mosható 2+8 év garancia Magassaga: 19 cm  

A Techlinea szivacs ágybetét az alábbi 3 rétegből áll:
 
  1. Egyik oldalon egy merevebb Firm.
  2. Középen egy rugalmas, vízbázisú, Ergoflex.
  3. A másik oldalon egy puhább, Soft rétegből.

A rétegek közötti üregek segítik az optimális légcserét, a nedvesség valamint a hő távozását, ezáltal lehetetlenné téve a baktériumok és a penész szaporodását. A gombák, atkák és baktériumok megtelepedését, az ágybetét Actigard kezeléssel készült huzata akadályozza meg, amely maximálisan higiénikussá teszi a matracot. Huzatának tömőanyaga különleges, teljes egészében antiaellergén poliészterszálból készül. Ennek köszönhetően kiváló hőszigetelő, azaz, képes az emberi testet állandó hőmérsékleten tartani.

A folyamatos szellőzést a 3 dimenziós szellőzőcsík fokozza tovább, így csökkentve a  a baktériumok és penészgombák  szaporodását.
Mint minden matracunk, így a Techlinea szivacs matrac huzata is levehető, szárazon tisztítható, vagy mosógépben 60o C-on mosható.
A matrac forgatását az oldalain található 4 db textilfül segíti.
 

 

Az 5 zónás nyomáseloszlató Biolinea latex ágybetét az egészséges alvás és a tökéletes pihenés záloga. Maximálisan igazodik a test alakjához, mindenfajta igénybevételnek megfelelően.
Allergiára hajlamos embereknek ajánlott, mivel abszolút higiénikus.

Biolinea
 

Biolinea latex ágybetét
 
Latex alapanyagú Actigard kezelesű huzat Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík 5 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás  Ergonomikus Ergonomikus latex réteg Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel ISO minősítéssel rendelkezik  Olasz matrac
 Bélésanyaga antiallergén Levehető huzatú  Antiallergén matrac Antibakteriális Atkaellenes Szárazon tisztítható 60 fokon mosható 2+8 év garancia Magassága: 18 cm  

Az antisztatikus és antiellargén 100 %-os latexhab mindig a ránehezedő nyomásnak megfelelő helyen fejti ki nyomáseloszlató hatását, kényelmesebbé téve ezáltal a pihenést.
A hideghab matrac nagyfokú légáteresztéséről, és a levegő folyamatos cseréjéről a lyukacsos mikrostruktúrás felépítés gondoskodik.

A Biolinea matrac higiénikusságáért az antibaktriális és aktásodásellenes Actigard kezeléssel készülő huzat felel. Ez az új eljárás garantálja a védelmet a baktériumok és gombák kialakulása ellen.
Az ágybetét huzatának tömőanyagát , allergiamentes 100 %-os poliészterszál alkotja, ez az anyag segíti testünket mindig a megfelelő hőmérsékleten tartani. Nagy szerepe van továbbá az allergia kialakulásának megelőzésében.

A matrac oldalain található 3 dimenziós szellőző csík sikeresen véd a gombák és baktériumok megtelepedése ellen, azáltal, hogy folyamatos szellőzést biztosít.
Ez a szellőzőcsík nemcsak az ágybetétet segít szárazon tartani, de frissen is tartja azt.
A 60 fokon mosható illetve szárazon tisztítható huzat higiénikus érzést biztosít.
Textil fogantyúk segítik az ágybetét forgatását

 

7 zónás, 100 %-os latex habból készült, ergonomikus kialakítású antiallargén, antisztatikus és atkamentes ágybetét. Testünk, illetve gerincoszlopunk minden görbületét maximálisan követve csökkenti a test egyes pontjaira nehezedő nyomást.
Az ágybetét légáteresztő mikrostruktúrája tartja testünket állandó hőmérsékleten, így járulva hozzá egy pihentető és frissítő alváshoz.


Biocomfort

Biocomfort latex ágybetét
 
Latex alapanyagú Tencel huzat Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík 7 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás  Ergonomikus Ergonomikus latex réteg Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel ISO minősítéssel rendelkezik  Olasz matrac
Lenhuzatú matrac Levehető huzatú  Antiallergén matrac Antibakteriális Atkaellenes Szárazon tisztítható 60 fokon mosható Termékgarancia Magassága: 20 cm  

Hét zónás nyomáseloszlató tulajdonsága garantálja a megfelelő alátámasztást testünk minden pontján, a legkisebb nyomású helytől egészen a legnagyobbig.
A lenből készült huzat tömőanyaga frissen tartó érzést ad, azáltal, hogy mindig száraznak érezzük bőrünket bármilyen hőmérsékleten is használjuk. Ez a kimagasló nedv
szívó képességű szálas anyag antiallergén valamint antisztatikus.
A matrac természetes növényi rostokból álló légáteresztő Tencel huzata antibakteriális.

A minden oldalon megtalálható háromdimenziós szellőzőcsík teszi még légáteresztőbbé az ágybetétet, megvédve ezáltal a baktériumoktól és a gombáktól.
Az ágybetét frissegének és szárazságának megtartásáról ez a különleges csík gondoskodik.
Huzata 60 fokon mosható illetve száraz tisztítással tisztítható.
Az ágybetét forgatását ,az oldalakon elhelyezett textil fogantyúk könnyítik.

 


Akciós szivacs matrac

Jó áron vásárolni minőségi matracot, nem kis feladat. Tekintse meg akciós szivacs matrac választékunkat, ahol bármilyen méretű ágyhoz,  kiváló minőségű ágybetét megvásárlására nyílik lehetősége. (Méretválasztékunkat és akciós árainkat a linkre kattintva tekintheti meg!)

 
Bio Base Ortopedico
Bio Base Ortopedico szivacs matrac
Ergoflex felület Ortopéd matrac Bélésanyaga antiallergén Szárazon tisztítható Levehető huzatú Olasz matrac Magassága 16 cm


 Bio Base Ergonomico
 Bio Base Ergonomico  szivacs matrac
 
Ergoflex felület Profile Plus Actigard kezelesű huzat Ergonomikus Masszirozós matrac 5 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás Antiallergén matrac Bélésanyaga antiallergén
Atkaellenes Szárazon tisztítható 60 fokon mosható Levehető huzatú Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel Olasz matrac Magassága 20 cm  
 
Lineaflex-H Kft    |   1097 Budapest, Közraktár u 12/b.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu