20 %-os Valentin napi akció a Lineaflex-H Kft-nél, amíg a készlet tart. 

Zsákrugós matrac - ágybetét

Mi is az és hogy működik a zsákrugós matrac?
Az egymástól függetlenített acélrugózat a lehető legmegfelelőbb ergonómiai szempontból tekintve, mivel lehetőséget biztosít a rugók egymástól való független mozgásra, attól függően, hogy hol éri a nagyobb terhelés, olyan módon megtámasztva a testet, hogy annak szabad mozgást biztosítson.
A független zsákrugózat a test minden pontját alátámasztva segíti a vér szabad áramlását a pihenés teljes ideje alatt. Minden egyes rugó egy úgynevezett anyagzsákban található, egyrészt lengéscsillapítás céljából, másrészt a tartósság és az egymástól való még függetlenebb mozgás növelése érdekében. Antiallergén anyag kapcsolja a zsákokat egymáshoz.
Mindezek eredménye egy ergonómiailag tökéletes ágybetét.
 
 

 

 

Camelia
táskarugós ágybetét

Személyre szabott független acél zsákrugós ágybetét, amely Memory Naturalis rétegének köszönhetően kiválóan illeszkedik testünk formájához, azáltal, hogy megfelelő alátámasztást biztosít a megfelelő pontokon.
 

Camelia zsákrugós ágybetét
 
Független zsákrugós szerkezet  Oldalmegerősítés Coolmax szövetborítás Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík Ergonomikus 7 zónás, nyomáseloszlató alátámasztás Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel ISO minősítéssel rendelkezik
Olasz matrac Ergoflex felület Memory foam anyagú Lenhuzatú matrac Független zsákrugós szerkezet Antibakteriális Atkaellenes Termékgarancia
Magassaga: 24 cm

800 db egymástól független zsákrugóból áll a 7 zónás ergonómikus kialakítású ágybetét.
A hőre érzékeny, innovatív „lassú memoriájú „ Memory Naturalis réteg az ágybetét mindkét oldalán csökkenti a stresszt és lelazítja az izmokat. Nyitott sejtszerkezetes felépítése nem tartja meg a nedvességet így nem nyújt táptalajt a penész kialakulásához.
A téli-nyári oldalas ágybetét téli oldalán az optimális hőszigetelő tulajdonságú mohair gyapjú, míg a nyári oldalán kiváló nedvességfelszívó képességű, friss len található.
Huzata Coolmax kezeléssel készül, amely magas nedszívó képessége által, segít testünket szárazon tartani a pihenés teljes ideje alatt, továbbá megakadályozza a baktériumok és a bőrirritáció kialakulását.
Oldal megerősítés keretezi az ágybetétet, amely meggátolja az oly sokszor érezhető lecsúszás érzés kialakulását.
A gombák, a baktériumok kialakulásától a háromdimenziós szellőzőcsík nyújt védelmet, azáltal, hogy biztosítja a folyamatos levegőcserét, így tartva frissen és szárazon az ágybetétet.
4 db textilfogantyú található az ágybetét oldalain.

 

 

 

 

 

Azalea
zsákrugós matrac

 
 
Ergonómikus, egymástól függetlenített táskarugós matrac. Az Azalea matrac zsákrugós szerkezete oly módon biztosítja a pontrugózást, hogy a testfelület által lenyomott rugó, a mellette elhelyezkedő rugótól teljesen függetlenül mozoghat. Ezáltal a zsákrugózat súlyunkat a lehető legjobban oszlatja szét a matrac felületén.

  Azalea zsákrugós matrac
 
Független zsákrugós szerkezet Oldalmegerősítés Vászon Fogantyúk textilből 3 dimenziós szellőzőcsík Ergonomikus - alkalmazkodik a testhez 7 zónás nyomáseloszlató támasztás Az európai környezetvédelmi előírásoknak megfelel
ISO minősítéssel rendelkezik Olasz matrac Ergoflex felület Lenhuzatú matrac  Mohair gyapjú tömőanyag Termék garancia Magassága: 24 cm  

Ez a 7 zónás, nyolcszáz egymástól független rugóból álló ágybetét optimális alátámasztást biztosít a test különböző pontjainak, mind például a vállaknak és medencének.
Az oldal megerősítéssel ellátott ágybetét, megszünteti a kellemetlen „ lecsúszás „érzést.
A kétoldalas ágybetét egyik oldalán mohair gyapjú, a másik oldalán pedig friss len tömőanyag található.
Háromdimenziós szellőzőcsík fokozza a matrac folyamatos levegőcseréjét, megakadályozva a gombák és baktériumok kialakulását.
Az oldalakon elhelyezett textilfogantyúk segítik az ágybetét forgatását.

 

 

 

Lineaflex-H Kft    |   1097 Budapest, Közraktár u 12/b.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu